WORDPRESS

Våran fokus ligger på att ni som kunder skall känna stor trygghet när vi hjälper er att utvecklas.

WORDPRESS

WordPress är ett av världens mest populära publicerings plattformar. WordPress gör att du kan bygga en webbplats som uppfyller dina unika behov, som att starta en företags blogg, hemsida, portfölj, webshop eller något helt annat. Vår plattform är från start responsiv för mobiler. Här listar vi några av alla funktioner.

Enkelheten med drag and dropp

Enkelheten med drag and dropp och direkt text editering på sidan gör att inlärnings kurvan minskar dramatiskt för era medarbetare. Open source vilket skapar en unik plats för utvecklare.

Elementor teman för WordPress

Elementor är ett enkelt verktyg för dig så du kan ändra på din sida utan att behöva programmera. Här visar vi ett urval av alla tema mallar som är klara för er att installera. Bilder ingår.

Elementor PRO till alla kunder

Företags hemsida

Du skapar enkelt en företags hemsida. Med kopplingar till Twitter, Facebook, och många fler så kan du skicka ut produkt nyheter. Vi hjälper dig att installera tema och plugins när du startar.

Versions hantering

Versions hantering finns inbyggt från start. Du kan enkelt själv backa om du vill ångra en eller flera ändringar.

Gratis Tillägg

Tusentals tillägg som du själv kan installera via kontrollpanelen. Dessa uppdateras sedan automatiskt av oss.

Gratis Tema

Tema är förinstallerat. Men du kan själv byta och installera nya från kontroll panelen. Tänk på att alla stödjer inte Elementor.

Starta webbshop

Med tillägget WooCommerce så kan du även starta en webbshop.

GDPR KLART

Inbyggda hjälp medel för GDPR. Ni kan enkelt radera information om kund vid begäran.

Mobil app

För dig som vill blogga direkt i mobilen så finns en officiell app att ladda ner.

Företags blogg

Du kan enkelt skapa en blogg. Den kan sedan kopplas till Twitter, Facebook. Och många fler. Det ger er en säkerhet att äga innehållet själva när det kommer nya plattformar i framtiden.

BOKNINGS SYSTEM

Det finns en handfull tillägg som sköter bokningar åt dig. Det kräver lite mer inställningar vid start. Men vi hjälper dig att komma igång.

WordPress betalmoduler

Stödjer ett flertal betallösningar, du kan ha flera aktiva samtidigt som Klarna, Payson, Swish, PayPal, PayEx.

WORDPRESS WEBBHOTELL MED DRIFT UNDERHÅLL OCH SUPPORT

Det innebär att du kan ringa till din support kontakt och fråga hur du ändrar och skapar nytt innehåll i WordPress utan extra kostnad. Webbhotell med automatiska uppdateringar av Tema och tillägg genomförs alla dagar om året. Vi håller kontakt med utvecklarna åt er för bästa stabilitet. SSL ingår utan extra kostnad. Vårt mål är att ni som kund känner trygghet när vi hjälper er att utvecklas.​ 

COMPYCLOUD Fraktjakt

Fraktjakt lanserar PostNord Varubrev!

#ehandel @fraktjakt #webshop Innan sommaren lanserade Fraktjakt bokningsmöjlighet av DHL Parcel Connect och nu är det dags för ytterligare en efterfrågad frakttjänst genom Fraktjakt. ”PostNord

Läs mer »