COMPYCLOUD BLOGG

Fraktjakt lanserar PostNord Varubrev!

COMPYCLOUD Fraktjakt

#ehandel @fraktjakt #webshop Innan sommaren lanserade Fraktjakt bokningsmöjlighet av DHL Parcel Connect och nu är det dags för ytterligare en efterfrågad frakttjänst genom Fraktjakt.

PostNord Varubrev är många gånger en favorittjänst hos våra e-handlare som skickar mindre försändelser. Maxmåtten för ett varubrev är 34x24x7 cm, vilket matchar standardmåtten på fastighetsboxar. Med brevtjänsten kan du skicka försändelser som väger upp till max 2 kilo.

Hör av er om ni vill ha hjälp att aktivera tjänsten eller hur detta kan hjälpa er e-handel.

Läs mer om Varubrev hos Fraktjakt

Vill du ha nyhetsbrev?

Du kan när du vill inaktivera detta

WORDPRESS WEBBHOTELL

WordPress är ett av världens mest populära publicerings plattformar. WordPress gör att du kan bygga en webbplats som uppfyller dina unika behov, som att starta en företags blogg, hemsida, portfölj, onlinebutik eller något helt annat. Vår plattform för WordPress är från start responsiv för mobiler. Enkelheten med drag and dropp och direkt text editering på sidan gör att inlärnings kurvan minskar dramatiskt för era medarbetare. WordPress är open source vilket skapar en unik plats för utvecklare. Här visar vi ett urval av alla tema mallar som är klara för er att installera. Bilder ingår.

Elementor PRO till alla kunder WORDPRESS 2019