PROJEKT DOKUMENT OCH FILLAGRING

PROJEKT PLATS - LAGRA OCH DELA DINA PROJEKT FILER

Jobbar ni idag med stora volymer av projekt filer. Lagrar ni dessa i moln utan GDPR eller kryptering? Vi hjälper er att ta kontrollen över era filer så ni kan lagra dom lokalt även externt krypterat. Idag hjälper vi stora kunder att arbeta med sina projekt filer lokalt och backup till servrar externt. Klienter för mobil för att lättare kunna se ändringar och uppdateringar på springande fot. På din arbetsstation väljer du vilka filer /mappar som ska synkas. 

Filer med version historik som ni kan backa. Alla raderade filer sparas tills ni bestämmer att de ska raderas för gott. Ni kan även dela mappar med andra företag under projektets gång. De använder då samma klient som ni för att arbeta med projektet. Ni väljer själva hur ofta gruppen ska få utskick om förändringar i projekt mapparna. Hör av er till oss så hjälper vi er att utveckla er projekt mappar.

Gratis Support - vi hjälper er att utvecklas

Det innebär att du kan ringa till din support kontakt och fråga hur du ändrar och skapar nytt innehåll utan extra kostnad. Vårt mål är att ni som kund känner trygghet när vi hjälper er att utvecklas.

Versions hantering

Vår plattform har inbyggt verktyg som hjälper dig att med version hantering. Synkning mellan flera enheter. Du kan enkelt själv backa om du vill ångra en eller flera ändringar.

Automatiska uppdateringar

Projekt plats med automatiska uppdateringar av system och tillägg genomförs alla dagar om året. Vi håller kontakt med utvecklarna åt er för bästa stabilitet.

Gratis SSL ingår

SSL ingår utan extra kostnad i alla våra hosting planer. Vårt samarbete med en av de största leverantörerna av SSL gör oss till din bästa partner för säker överföring och integration.

Gratis Tillägg

Flera tillägg som du själv kan installera via kontrollpanelen. Dessa uppdateras sedan automatiskt av oss.

Lagring internt och extern

Du kan välja att lagra dina filer internt på arbetsplatsen snabbare åtkomst till stora filer. Du gör sedan backup till externt plats via samma plattform.

VIDEO SAMTAL

Plattformen stödjer även videosamtal mellan flera parter krypterat och med skärmdelning. Har egen mobil app.

Dokument delning

Du kan enkelt skicka en mapp länk eller fil till kund genom Outlook med lösenord eller direkt från din arbetsyta.

Dokument redigering

Du kan redigera dokument live med en eller flera arbetskamrater eller kunder.

MOBIL APP

Mobil app för Android och IOS laddar du enkelt ner från deras butiker.

AKTIVA ARBETSMAPPAR

Välj vilka mappar som ska laddas ner på arbetsstationen. Efter projekt är klart så kan du enkelt radera mappen från klienten och på börja ett nytt projekt.

KRYPTERING

Era projekt filer krypteras på alla klienter. Lite olika på hur era system just nu är installerade.

PROJEKT DOKUMENT och FILLAGRING

Vi hjälper er att komma igång om ni idag inte har projekt plats.