WOOCOMMERCE WEBBHOTELL

WooCommerce webbhotell. WooCommerce är ett av de enklaste men mycket populärt webshop verktygen som installeras i WordPress. Du kan blanda webshop med vanliga statiska sidor, blogg i WordPress. Vår plattform för WooCommerce i är från start responsiv för mobiler.

WooCommerce WEBBHOTELL MED Gratis Support

Det innebär att du kan ringa till din support kontakt och fråga hur du ändrar och skapar nytt innehåll i WooCommerce utan extra kostnad. Vårt mål är att ni som kund känner trygghet när vi hjälper er att utvecklas.

Gratis SSL ingår

SSL ingår utan extra kostnad i alla våra hosting planer för WooCommerce Webbhotell. Vårt samarbete med en av de största leverantörerna av SSL gör oss till din bästa partner för säker överföring och integration.

Automatiska uppdateringar

WooCommerce Webbhotell med automatiska uppdateringar av Tema och tillägg genomförs alla dagar om året. Vi håller kontakt med utvecklarna åt er för bästa stabilitet.

Enkelheten med drag and dropp

Enkelheten med drag and dropp och direkt text editering på sidan gör att inlärnings kurvan minskar dramatiskt för era medarbetare. WordPress är open source vilket skapar en unik plats för utvecklare.

WOOCOMMERCE WEBBHOTELL teman

Elementor är ett enkelt verktyg för dig så du kan ändra på din sida utan att behöva programmera. Här visar vi ett urval av alla tema mallar som är klara för er att installera. Bilder ingår.

I alla planer ingår Google och Bing SEO installation, 3xbackup, Värde Kupong Bing / Google.

Versions hantering

I WooCommerce finns inbyggt verktyg som hjälper dig med version hantering. Du kan enkelt själv backa om du vill ångra en eller flera ändringar.

Sökmotor optimering

Sökmotoroptimering är ett måste idag för att lyckas. Med hjälp av automatiska verktyg som övervakar dina sökord och dina konkurrenters hjälper vi er.

Gratis tillägg

WordPress kommer med tusentals tillägg som du själv kan installera via kontrollpanelen. Dessa uppdateras sedan automatiskt av oss.

Gratis tema och mallar

Managed WooCommerce med Elementor har förinstallerat tema. Men du kan själv byta och installera nya från kontroll panelen. Tänk på att alla stödjer inte WooCommerce eller Elementor.

Säker webbutik

Vi får många frågor om hur vi kan hjälpa att skapa en säker webbutik. Med våra extra verktyg som ingår så höjer vi säkerheten med en rad förbättringar i WordPress.

PrestasHop webbhotell kassalösningar

Prestashop stödjer ett flertal betalningsmoduler, du kan ha flera aktiva samtidigt som Klarna betalningsmodul och Payson, Swish, PayPal, PayEx, Google Pay.

Produkten läggs till i önskelistan
Produkten har lagts till i Jämför Produkter