WEBBHOTELL WORDPRESS

Enkel hosting från 75kr

Webbhotell WordPress vi hjälper er med ett av världens mest populära publicerings plattformar. WordPress gör att du kan bygga en webbplats som uppfyller dina unika behov, som att starta en företags blogg, hemsida, portfölj, onlinebutik eller något helt annat. Vår plattform för WordPress är från start responsiv för mobiler.

WooCommerce Webbhotell Startpaket (Managed Startpaket...
  • På rea!
  • -45,00 kr
75,00 kr 120,00 kr
Just nu 75kr i månaden de första 12 månaderna. Har du idag en WooCommerce webshop och vill ha hjälp med att installera kassalösningar och frakt tjänster. För dig som idag har ett litet urval av produkter och vill ha hjälp med alla avancerade funktioner.

Managed Webbhotell WordPress - vi hjälper er att utvecklas

Väljer du Managed Webbhotell WordPress så ingår fria samtatal till din support kontakt och fråga hur du ändrar och skapar nytt innehåll i WordPress utan extra kostnad. Vårt mål är att ni som kund känner trygghet när vi hjälper er att utvecklas.

Sökmotor optimering

Sökmotoroptimering är ett måste idag för att lyckas. Med hjälp av automatiska verktyg som övervakar dina sökord och dina konkurrenters.

Gratis SSL ingår

Med vårat Webbhotell WordPress ingår SSL utan extra kostnad i alla våra hosting planer för WordPress. Vårt samarbete med en av de största leverantörerna av SSL gör oss till din bästa partner för säker överföring och integration.

Gratis Mallar och Teman

Enkelheten med drag and dropp och direkt text editering på sidan gör att inlärnings kurvan minskar dramatiskt för era medarbetare. Med Elementor för WordPress så kan du själv skapa mallar och importera tema mallar. Ett enkelt verktyg för dig så du kan ändra på din sida utan att behöva programmera. Väljer du ett paket med Managed Webbhotell WordPress så kommer det med förinstallerat Tema och mängder av mallar. Du kan själv byta och lägga till nya från kontroll panelen.

Webbhotell WordPress

Automatisk sökmotoroptimering för Google - Produktsidor kan enkelt redigeras med Drag and Drop

Managed Webbhotell WordPress med Automatiska uppdateringar

Webbhotell WordPress med automatiska uppdateringar av Tema och tillägg genomförs alla dagar om året. Vi håller kontakt med utvecklarna åt er för bästa stabilitet.

Tillägg

WordPress kommer med tusentals tillägg som du själv kan installera via kontrollpanelen. Stor del av dessa är gratis. Dessa uppdateras sedan automatiskt av oss.

Enkelt att ändra domän namn

Om du vill byta domän för din webbplats så kan du enkelt göra det. Du väljer då att klona den till en ny domän. Kontakta oss innan, några plugin behöver hjälp på resan.

Clona hemsida

Hos oss kan du klona din webbplats med ett enkelt knapptryck.

Versionshantering

I WordPress finns inbyggt verktyg som hjälper dig med versionshantering. Du kan enkelt själv backa om du vill ångra en eller flera ändringar.

Importera hemsida

Du kan importera din webbplats från ett annat webbhotell. Du fyller enkelt i uppgifterna och inom någon minut så finns alla dina filer hos oss. Självklart så hjälper vi dig.

Produkten läggs till i önskelistan
Produkten har lagts till i Jämför Produkter