PRESTASHOP WEBBHOTELL

Enkel hosting från 75kr

Prestashop Webbhotell hjälper vi er med är ett av världens mest använda plattformar för webshop. Prestshop gör att du kan bygga en webshop uppfyller dina unika behov. Väljer du vår plattform Managed Prestashop är den start responsiv för mobiler och kassalösning ingår. Enkelheten med drag and dropp och direkt text editering på sidan gör att inlärnings kurvan minskar dramatiskt för era medarbetare. Väljer du att flytta din nuvarande plattform med Prestashop till oss så gör du ditt val med eller utan Managed lösning. Prestashop är open source vilket skapar en unik plats för utvecklare.

Prestashop Webshop med Klarna (Managed Startpaket Classic... Prestashop Webshop med Klarna (Managed Startpaket Classic... 2
  • -40,00 kr
Just nu 120kr i månaden de första 12 månaderna. 1st epost konton med ActiveSync kalender/kontakter/anteckningar ingår. Starta Webshop med Prestashop Webshop för Nybörjare med Klarna. För dig som vill ha hjälp med att starta med ett litet urval av produkter med alla avancerade funktioner.
Prestashop Webshop med Payson (Managed Startpaket Classic... Prestashop Webshop med Payson (Managed Startpaket Classic... 2
  • -100,00 kr
Just nu 449kr i månaden de första 12 månaderna. 10st epost konton med ActiveSync kalender/kontakter/anteckningar ingår. Starta Webshop med Prestashop Webshop för Nybörjare med Payson. För dig som vill ha hjälp med att starta med ett litet urval av produkter med alla avancerade funktioner.
Prestashop Webshop med Klarna (Managed Startpaket Classic... Prestashop Webshop med Klarna (Managed Startpaket Classic... 2
  • -100,00 kr
Just nu 449kr i månaden de första 12 månaderna. 10st epost konton med ActiveSync kalender/kontakter/anteckningar ingår. Starta Webshop med Prestashop Webshop för Nybörjare med Klarna. För dig som vill ha hjälp med att starta med ett litet urval av produkter med alla avancerade funktioner.
Prestashop Webbhotell Startpaket (Managed 25GB 10Epost) Prestashop Webbhotell Startpaket (Managed 25GB 10Epost) 2
  • På rea!
  • -45,00 kr
75,00 kr 120,00 kr
Just nu 75kr i månaden de första 12 månaderna. Har du idag en Prestashop webshop och vill ha hjälp med att installera kassalösningar och frakt tjänster. För dig som idag har ett litet urval av produkter och vill ha hjälp med alla avancerade funktioner.
Prestashop Webshop med FYNDIQ (Managed Startpaket Classic... Prestashop Webshop med FYNDIQ (Managed Startpaket Classic... 2
  • -45,00 kr
Just nu 75kr i månaden de första 12 månaderna. Starta Webshop med Prestashop Webshop för Nybörjare med FYNDIQ koppling. Du väljer vilka produkter som ska visas på FYNDIQ efter installation. För dig som vill ha hjälp med att starta med ett litet urval av produkter med alla avancerade funktioner.
Prestashop Webshop med PayPal (Managed Startpaket Classic... Prestashop Webshop med PayPal (Managed Startpaket Classic... 2
  • På rea!
  • -100,00 kr
Just nu 449kr i månaden de första 12 månaderna. 10st epost konton med ActiveSync kalender/kontakter/anteckningar ingår. Starta Webshop med Prestashop Webshop för Nybörjare med PayPal. För dig som vill ha hjälp med att starta med ett litet urval av produkter med alla avancerade funktioner.
Matomo Analytics Webbhotell Startpaket (Managed 1GB)
  • På rea!
  • -45,00 kr
75,00 kr 120,00 kr
1 Reviews
Just nu 75kr i månaden de första 12 månaderna. Har du idag en WordPress, Prestashop webshop eller WooCommerce webshop och vill ha hjälp med att installera Matomo Analytics verktyg som är GDPR klassat. Vi hjälper dig att installera ett lokalt Matomo Analytics verktyg med alla avancerade funktioner.

Managed Prestashop Webbhotell - vi hjälper er att utvecklas

Väljer du Managed Prestashop Webbhotell så ingår fri support när du ändrar och skapar nytt innehåll i Prestashop utan extra kostnad. Vårt mål är att ni som kund känner trygghet när vi hjälper er att utvecklas.

Sökmotor optimering

Sökmotoroptimering är ett måste idag för att lyckas. Med hjälp av automatiska verktyg som övervakar dina sökord och dina konkurrenters.

Gratis SSL ingår

Prestashop Webbhotell ingår SSL utan extra kostnad i alla våra hosting planer för Prestashop. Vårt samarbete med en av de största leverantörerna av SSL gör oss till din bästa partner för säker överföring och integration.

Automatisk sökmotoroptimering för Google - Produktsidor kan enkelt redigeras med Drag and Drop

Managed Prestashop med Automatiska uppdateringar

Webbhotell med automatiska uppdateringar av Tema och tillägg genomförs alla dagar om året. Vi håller kontakt med utvecklarna åt er för bästa stabilitet.

Tillägg

Prestashop kommer med tusentals tillägg som du själv kan installera via kontrollpanelen. Dessa uppdateras sedan automatiskt av oss.

PrestasHop webbhotell kassalösningar

Prestashop stödjer ett flertal betalningsmoduler, du kan ha flera aktiva samtidigt som Klarna betalningsmodul och Payson, Swish, PayPal, PayEx, Google Pay.

Produkten läggs till i önskelistan
Produkten har lagts till i Jämför Produkter