PRESTASHOP WEBBHOTELL

Enkel hosting från 75kr

Prestashop Webbhotell hjälper vi er med är ett av världens mest använda plattformar för webshop. Prestshop gör att du kan bygga en webshop uppfyller dina unika behov. Väljer du vår plattform Managed Prestashop är den start responsiv för mobiler och kassalösning ingår. Enkelheten med drag and dropp och direkt text editering på sidan gör att inlärnings kurvan minskar dramatiskt för era medarbetare. Väljer du att flytta din nuvarande plattform med Prestashop till oss så gör du ditt val med eller utan Managed lösning. Prestashop är open source vilket skapar en unik plats för utvecklare.

Managed Prestashop Webbhotell - vi hjälper er att utvecklas

Väljer du Managed Prestashop Webbhotell så ingår fri support när du ändrar och skapar nytt innehåll i Prestashop utan extra kostnad. Vårt mål är att ni som kund känner trygghet när vi hjälper er att utvecklas.

Sökmotor optimering

Sökmotoroptimering är ett måste idag för att lyckas. Med hjälp av automatiska verktyg som övervakar dina sökord och dina konkurrenters.

Gratis SSL ingår

Prestashop Webbhotell ingår SSL utan extra kostnad i alla våra hosting planer för Prestashop. Vårt samarbete med en av de största leverantörerna av SSL gör oss till din bästa partner för säker överföring och integration.

Automatisk sökmotoroptimering för Google - Produktsidor kan enkelt redigeras med Drag and Drop

Managed Prestashop med Automatiska uppdateringar

Webbhotell med automatiska uppdateringar av Tema och tillägg genomförs alla dagar om året. Vi håller kontakt med utvecklarna åt er för bästa stabilitet.

Tillägg

Prestashop kommer med tusentals tillägg som du själv kan installera via kontrollpanelen. Dessa uppdateras sedan automatiskt av oss.

PrestasHop webbhotell kassalösningar

Prestashop stödjer ett flertal betalningsmoduler, du kan ha flera aktiva samtidigt som Klarna betalningsmodul och Payson, Swish, PayPal, PayEx, Google Pay.

Produkten läggs till i önskelistan
Produkten har lagts till i Jämför Produkter