WORDPRESS

WordPress är ett av världens mest populära publicerings plattformar. WordPress gör att du kan bygga en webbplats som uppfyller dina unika behov, som att starta en företags blogg, hemsida, portfölj, webshop eller något helt annat. Vår plattform är från start responsiv för mobiler. Här listar vi några av alla funktioner.

WooCommerce Webbhotell Startpaket (Managed Startpaket...
  • På rea!
  • -45,00 kr
75,00 kr 120,00 kr
Just nu 75kr i månaden de första 12 månaderna. Har du idag en WooCommerce webshop och vill ha hjälp med att installera kassalösningar och frakt tjänster. För dig som idag har ett litet urval av produkter och vill ha hjälp med alla avancerade funktioner.

Enkelheten med drag and dropp

Enkelheten med drag and dropp och direkt text editering på sidan gör att inlärnings kurvan minskar dramatiskt för era medarbetare. Open source vilket skapar en unik plats för utvecklare.

Versions hantering

Versions hantering finns inbyggt från start. Du kan enkelt själv backa om du vill ångra en eller flera ändringar.

Gratis Tema

Tema är förinstallerat. Men du kan själv byta och installera nya från kontroll panelen. Tänk på att alla stödjer inte Elementor.

Kopiera sidor ( Mallar )

Väljer du att installera någon av de verktyg som finns för redigering så följer oftast med att du kan spara sidan som mall och importera på en ny sida.

Gratis Tillägg

Tusentals tillägg som du själv kan installera via kontrollpanelen. Dessa uppdateras sedan automatiskt av oss.

Företags hemsida eller Blogg

Du skapar enkelt en företags hemsida. Med kopplingar till Twitter, Facebook, och många fler så kan du skicka ut produkt nyheter. Väljer du Managed WordPress så hjälper vi dig att installera tema och plugins när du startar.

Starta webbshop

Med tillägget WooCommerce så kan du även starta en webbshop.

GDPR klart

Inbyggda hjälp medel för GDPR. Ni kan enkelt radera information om kund vid begäran.

Företags blogg

Du kan enkelt skapa en blogg. Den kan sedan kopplas till Twitter, Facebook. Och många fler. Det ger er en säkerhet att äga innehållet själva när det kommer nya plattformar i framtiden.

Boknings system

Det finns en handfull tillägg som sköter bokningar åt dig. Det kräver lite mer inställningar vid start. Men vi hjälper dig att komma igång.

WordPress kassalösningar med WooCommerce

Stödjer ett flertal betallösningar, du kan ha flera aktiva samtidigt som Klarna, Payson, Swish, PayPal, PayEx. Det finns även enklare lösningar där du endast lägger till kassalösning utan att behöva installera WooCommerce.

Produkten läggs till i önskelistan
Produkten har lagts till i Jämför Produkter