FÖRETAGS HEMSIDA

Företags hemsida med Professionell känsla. Vi jobbar med målet att din hemsida, blogg, produkt sida ska vara säljande. Ni behöver därför en hemsida som attraherar potentiella kunder och som syns högst på sökmotorer som Google / Bing. Beroende på vad ditt mål är så hjälper vi dig att välja verktyg.

Prestashop Webshop med Klarna (Managed Startpaket Classic... Prestashop Webshop med Klarna (Managed Startpaket Classic... 2
  • -100,00 kr
Just nu 449kr i månaden de första 12 månaderna. 10st epost konton med ActiveSync kalender/kontakter/anteckningar ingår. Starta Webshop med Prestashop Webshop för Nybörjare med Klarna. För dig som vill ha hjälp med att starta med ett litet urval av produkter med alla avancerade funktioner.
Odoo 13 Webshop ProPlus (Managed 240GB 4CPU 4GBMinne)
  • -250,00 kr
1 145,00 kr 1 395,00 kr
Just nu 1145kr i månaden de första 12 månaderna, sedan väljer du vilket abonnemang som du vill fortsätta på. Som nybörjare med att starta webshop. För dig med ett litet urval produkter som vill ha hjälp med alla avancerade funktionerna från start. Odoo är 100% GDPR anpassat så din data stannar på din server. Odoo är en svit med webbaserade affärsappar...
Prestashop Webshop med Klarna (Managed Startpaket Classic... Prestashop Webshop med Klarna (Managed Startpaket Classic... 2
  • -40,00 kr
Just nu 120kr i månaden de första 12 månaderna. 1st epost konton med ActiveSync kalender/kontakter/anteckningar ingår. Starta Webshop med Prestashop Webshop för Nybörjare med Klarna. För dig som vill ha hjälp med att starta med ett litet urval av produkter med alla avancerade funktioner.
Prestashop Webshop med PayPal (Managed Startpaket Classic... Prestashop Webshop med PayPal (Managed Startpaket Classic... 2
  • På rea!
  • -100,00 kr
Just nu 449kr i månaden de första 12 månaderna. 10st epost konton med ActiveSync kalender/kontakter/anteckningar ingår. Starta Webshop med Prestashop Webshop för Nybörjare med PayPal. För dig som vill ha hjälp med att starta med ett litet urval av produkter med alla avancerade funktioner.
Matomo Analytics Webbhotell Startpaket (Managed 1GB)
  • På rea!
  • -45,00 kr
75,00 kr 120,00 kr
1 Reviews
Just nu 75kr i månaden de första 12 månaderna. Har du idag en WordPress, Prestashop webshop eller WooCommerce webshop och vill ha hjälp med att installera Matomo Analytics verktyg som är GDPR klassat. Vi hjälper dig att installera ett lokalt Matomo Analytics verktyg med alla avancerade funktioner.
Wordpress

WordPress

WordPress gör att du kan bygga en webbplats som uppfyller dina unika behov, som att starta en företags blogg, hemsida, portfölj, webshop.

odoo ERP

odoo ERP

odoo ERP stödjer blogg, webshop, företagshemsida, intranet, chat, produktsida, dokument hantering, CRM, fakturering och många fler klara lösningar.

Joomla

Joomla

Joomla CMS stödjer blogg, webshop, företagshemsida, produktsida, dokument hantering.

I alla planer ingår Google och Bing SEO installation, 3xbackup, Värde Kupong Bing / Google.

FÖRETAGS HEMSIDA MED WEBSHOP

Fler företag lanserar hemsida för att kunna sälja sina produkter direkt på internet och bemöta en betydligt större marknad och gör det lättare för personer som vill köpa just det du säljer att hitta er. Vi vill att du starta din webshop med en genom tänkt strategi, så låt oss hjälpa dig.

Har ni under många år gått i tankarna att starta webshop. Det går att lyckas med att starta en ny webshop även om det nu finns många konkurrenter. Men tro inte att trafiken och sälj kommer av sig självt. Det kommer att krävas ett hårt arbete för att lyckas nå ut till den publik du vill ska nå din webshop.

Beroende på bransch och konkurrens så krävs det olika mycket energi på strategi. Vilka nyckel produkter ska vara de första som lanseras. Det bästa är att starta enkelt, ett urval av produkter som kräver låg belastning är smartast att lansera först.

Det finns ett brett utbud av webbutiker idag. Många butiker med enorma produkt sortiment, i slut ändan kommer det att handla om hög service och support med kundnöjdhet i fokus. Ditt mål bör vara att det är enkelt att välja och betala.

Produkten läggs till i önskelistan
Produkten har lagts till i Jämför Produkter