FÖRETAGS HEMSIDA

Företags hemsida med Professionell känsla. Vi jobbar med målet att din hemsida, blogg, produkt sida ska vara säljande. Ni behöver därför en hemsida som attraherar potentiella kunder och som syns högst på sökmotorer som Google / Bing. Beroende på vad ditt mål är så hjälper vi dig att välja verktyg.

Wordpress

WordPress

WordPress gör att du kan bygga en webbplats som uppfyller dina unika behov, som att starta en företags blogg, hemsida, portfölj, webshop.

Joomla

Joomla

Joomla CMS stödjer blogg, webshop, företagshemsida, produktsida, dokument hantering.

I alla planer ingår Google och Bing SEO installation, 3xbackup, Värde Kupong Bing / Google.

FÖRETAGS HEMSIDA MED WEBSHOP

Fler företag lanserar hemsida för att kunna sälja sina produkter direkt på internet och bemöta en betydligt större marknad och gör det lättare för personer som vill köpa just det du säljer att hitta er. Vi vill att du starta din webshop med en genom tänkt strategi, så låt oss hjälpa dig.

Har ni under många år gått i tankarna att starta webshop. Det går att lyckas med att starta en ny webshop även om det nu finns många konkurrenter. Men tro inte att trafiken och sälj kommer av sig självt. Det kommer att krävas ett hårt arbete för att lyckas nå ut till den publik du vill ska nå din webshop.

Beroende på bransch och konkurrens så krävs det olika mycket energi på strategi. Vilka nyckel produkter ska vara de första som lanseras. Det bästa är att starta enkelt, ett urval av produkter som kräver låg belastning är smartast att lansera först.

Det finns ett brett utbud av webbutiker idag. Många butiker med enorma produkt sortiment, i slut ändan kommer det att handla om hög service och support med kundnöjdhet i fokus. Ditt mål bör vara att det är enkelt att välja och betala.

Produkten läggs till i önskelistan
Produkten har lagts till i Jämför Produkter