JOOMLA WEBBHOTELL

Joomla är ett av världens populäraste CMS. Du kan bygga en plattform uppfyller dina unika behov, blogg, företags hemsida, produkt sida, dokument hantering. Enkelheten med drag and dropp och direkt text editering på sidan gör att inlärnings kurvan minskar dramatiskt för era medarbetare. Vår plattform för Joomla är från start responsiv för mobiler. Joomla är open source vilket skapar en unik plats för utvecklare.

Joomla Webbhotell. Webbhotells paket för dig som idag har större hemsida med många besökare. Använder du Joomla som projekt plats så gör denna lösning susen. Du får tillgång till fritt antal epost konton. Välj om du vill ha hjälp med att flytta din nuvarande Joomla installation nedan.
Joomla Webbhotell Pro. Webbhotells paket för dig som idag har större hemsida med många besökare. Använder du Joomla som projekt plats så gör denna lösning susen.  Du får tillgång till fritt antal epost konton. Välj om du vill ha hjälp med att flytta din nuvarande Joomla installation nedan.
Joomla Webbhotell Enterprice. Webbhotells paket för dig som idag har större hemsida med många besökare. Använder du Joomla som projekt plats så gör denna lösning susen. Du får tillgång till fritt antal epost konton. Välj om du vill ha hjälp med att flytta din nuvarande Joomla installation nedan.

Gratis Support - vi hjälper er att utvecklas

Det innebär att du kan ringa till din support kontakt och fråga hur du ändrar och skapar nytt innehåll i Joomla utan extra kostnad. Vårt mål är att ni som kund känner trygghet när vi hjälper er att utvecklas.

Sökmotor optimering

Sökmotoroptimering för Joomla är ett måste idag för att lyckas. Med hjälp av automatiska verktyg som övervakar dina sökord och dina konkurrenters.

Gratis SSL ingår

Joomla Webbhotell ingår SSL utan extra kostnad i alla våra hosting planer för Joomla. Vårt samarbete med en av de största leverantörerna av SSL gör oss till din bästa partner för säker överföring och integration.

Automatisk sökmotoroptimering för Google - Produktsidor kan enkelt redigeras med Drag and Drop

Managed Joomla med Automatiska uppdateringar

Webbhotell med automatiska uppdateringar av Tema och tillägg genomförs alla dagar om året. Vi håller kontakt med utvecklarna åt er för bästa stabilitet.

Tillägg

Joomla kommer med tusentals tillägg som du själv kan installera via kontrollpanelen. Med Managed Joomla uppdateras vi era tillägg automatiskt.

Produkten läggs till i önskelistan
Produkten har lagts till i Jämför Produkter